Home  //  Onderwerpen Whiplash en schadevergoeding  //  whiplash/letselschade/schadevergoeding

whiplash/letselschade/schadevergoeding

Whiplash LETSELSCHADE/whiplash letselschadeADVOCAAT/SPECIALIST


Letselschade na whiplash, ongeluk in verkeer

Whiplash de Baas en Schenkeveld Advocaten vinden elkaar in gratis advies voor u
Tekst Schenkeveld Advocaten
Sterk in uw recht

Hebt u een ongeluk gehad in het verkeer of op uw werk? Bent u slachtoffer van een ongeval in het verkeer, op uw werk of van een medische fout? De letselschadespecialisten van Schenkeveld Advocaten nemen u alle juridische zorg uit handen en helpen u persoonlijk bij het claimen van de maximale schadevergoeding. U kunt zich volledig richten op uw herstel!

Van onderhandeling tot vergoeding
Door voortdurende scholing zijn onze advocaten altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij zijn thuis in het onderhandelen over aansprakelijkheid. En als die aansprakelijkheid eenmaal is vastgesteld, dan kennen zij de juridische wegen om de schade te berekenen. Daarbij helpen zij u bij het verkrijgen van afdoende voorschotten en kunnen zij procederen over aansprakelijkheid en letselschade.

Meer dan 25 jaar ervaring
Schenkeveld Advocaten heeft meer dan 25 jaar ervaring met het behandelen van letselschadezaken. Als één van de eersten in Nederland specialiseerden wij ons ook in zaken met Whiplash-letsel. Wij kunnen u daardoor in alle opzichten voorzien van kundig advies, ook als het bijvoorbeeld gaat om de keuze van een medisch specialist en vragen bij medische onderzoeken.

• Gratis telefonische juridische helpdesk 
In samenwerking met de Stichting Whiplash de Baas bieden de letselschadeadvocaten van Schenkeveld Advocaten een juridische helpdesk. 
Op alle donderdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur houdt een letselschadeadvocaat spreekuur. 
U kunt vragen stellen over aansprakelijkheid, de schade die u kunt claimen, de wijze waarop uw zaak wordt behandeld, afkoopvoorstellen die worden gedaan etc. etc. U krijgt kosteloos advies.

Gratis en vrijblijvend inloopspreekuur
Loopt u rond met een vraag over letselschade, dan kunt u tijdens ons inloopspreekuur advies krijgen van een gespecialiseerde advocaat. Dit kost u niets en verplicht u tot niets. Het inloopspreekuur wordt op twee verschillende locaties en dagen gehouden:

o Elke eerste donderdag van de maand, 17:00 - 19:00 uur, Kantoor Schenkeveld Advocaten, Paardenmarkt 1 te Alkmaar, 072 - 514 46 66

o Elke derde donderdag van de maand, 16.00 - 18.00 uur, Kantoor Schenkeveld Advocaten, Van Dedemstraat 5 te Hoorn, 0229 - 212 815
Vragen? Bel of mail ons dan. Een eerste advies is altijd gratis.
Het vervolgtraject vaak ook. De kosten worden namelijk bijna altijd rechtstreeks door de tegenpartij betaald.
http://www.schenkeveldadvocaten.nl/rightsarea.asp?id=185&;pid=11&mid=18