Home  //  Onderwerpen Whiplash en schadevergoeding  //  Whiplash en letselschade/schadevergoeding/rechtspraak

Whiplash en letselschade/schadevergoeding/rechtspraak

Whiplash en letselschade/schadevergoeding/rechtspraak

 

Whiplash is een niet objectiveerbare aandoening. Daarom is het na een ongeval belangrijk dat u naast goede behandeling/begeleiding goede rechtsbijstand krijgt. Vanaf 15 mei 2012 verzorgt voor Whiplash de Baas Mr. Niels Muntjewerff op onze site zo nu en dan een bijdrage over rechtsbijstand en rechtspraak bij whiplash. Er staan reeds bijdragen op. Ruim 20 jaar ervaring. Ervaring is essentieel bij een juridische hulpvraag. Ons advies zal altijd blijven: neem een ervaren LSA advocaat na een ongeval. Waarom is goede rechtsbijstand belangrijk?

Zaken rond whiplash zijn heel gecompliceerd en een goede belangenbehartiger is daarbij essentieel. Jaren ervaring met steeds veranderde regelgeving is daarbij belangrijk. Onkosten van een advocaat worden bij een duidelijke schuldvraag vaak betaald door de tegenpartij. In andere gevallen kunnen door een bewijs van onvermogen advocaatonkosten(inlichting bij advocaat) beperkt worden tot een eigen bijdrage. Men komt daar soms eerder voor in aanmerking dan men denkt. Letselschade, whiplash/auto-ongeval, bedrijfsongeval, sportongeval, etc.

Buitenrechtelijke kosten.
Whiplashsymptomen na een ongeval, dus letselschade. Bij een whiplash is in negen van de tien gevallen sprake van een duidelijke schuldvraag. U wordt aangereden door een ander waarbij de schuldvraag ligt bij de veroorzaker. U komt voor onkosten te staan. Hetzelfde kan gebeuren bij een sport- of bedrijfsongeval buiten uw schuld om. U heeft een ervaren belangbehartiger nodig, want er komt veel op u af. Schikken Vaak komt het tot een schikking tussen u en de tegenpartij en leidt het niet tot een gang naar de rechter. U kunt al uw vragen kwijt tijdens het juridisch spreekuur dat letselschadeteam Schenkeveldadvocaten voor u en Whiplash de Baas verzorgt.
De link: http://www.schenkeveldadvocaten.nl/rightsarea.asp?id=185&pid=11&mid=18
Elke donderdag van 10.00u tot 12.00u

Rechtspraak
Rechtspraak volgen kunt u op verschillende manieren.
http://www.rechtspraak.nl/Pages/default.aspx
Dit is de gezamenlijke en officiële site over rechtspraak van
• rechtbanken,
• gerechtshoven,
• CRvB,
• CBb,
• Hoge Raad en
• Raad voor de rechtspraak
U kunt ook kijken naar specifiekere informatie. U bent na een ongeval slachtoffer.
http://www.rechtspraak.nl/Naar-de-rechter/Uw-situatie/IkBenSlachtoffer/Pages/default.aspx
Hoe dan ook. U heeft na een ongeval genoeg aan uw ‘hoofd’. Laat u bijstaan door een ervaren LSA advocaat