Home  //  Onderwerpen Whiplash en schadevergoeding  //  Juridische hulp/letselschade whiplash/ongeval, schadevergoeding, neem een ervaren letselschadeadvocaat

Juridische hulp/letselschade whiplash/ongeval, schadevergoeding, neem een ervaren letselschadeadvocaat

Juridische hulp/letselschade whiplash/ongeval

 

Klik hieronder:
http://hulp-bij-letselschade.nl/nl/spreek/ 
In heel Nederland actief zo u wenst

Hulp bij letselschade: http://hulp-bij-letselschade.nl/nl/home/ 
http://www.schenkeveldadvocaten.nl/rightsarea.asp?id=185&pid=11&mid=18 

Zie letselschadeteam Schenkeveldadvocaten. Stichting Whiplash de Baas heeft al jaren een vertrouwensband met Letselschadeteam van Schenkeveldadvocaten en weet dat hun klanten altijd content zijn over hun expertise. De site is bedoeld als informatie ten behoeve van de hulpvraag voor verbetering of herstel van het klachtenpatroon. De meerwaarde over het juridische gedeelte wordt gevormd door dhr. Niels Muntjewerff en zijn team, die in het hele land expertise wil delen met hen die een letselschadeadvocaat zoeken. Op dhr. Ivo Laseur ook van Schenkeveldadvocaten kunt u eveneens een beroep doen. Whiplash is in letselschadeland big business, hoe tegenstrijdig dat ook is in samenhang met de hulpvraag van de mens met een klachtenpatroon. Vooral bij verlies van verdiencapaciteit is schikking met de verzekering van tegenpartij en dus te “voeren bewijslast” een tijdrovend iets. Bij geen schikking volgt de rechter. In de letselschade wordt veel no cure no pay gehanteerd. Advies van Stichting Whiplash de Baas is: “doe dat niet”. Het gaat niet om de bonus van een belangenbehartiger, maar altijd om verbetering dan wel herstel van de mens met een klachtenpatroon. Bij no cure no pay wordt soms geadviseerd behandelingen te laten tot de “zaak is afgewikkeld”.

 

In het no cure no pay circuit loopt niet altijd de kwaliteit rond welke een whiplashpatiënt nodig heeft.Verder moet men een zaak niet afsluiten voordat men weet wat zijn/haar eindstadium is. Zeker wanneer er sprake is van blijvende beperkingen en daarbij eventueel gepaard gaand verlies van verdiencapaciteit. Bij geen schikking volgt de rechter en dan moet de letselschadespecialist welke no cure no pay mag uitvoeren de zaak overdoen aan een advocaat. Advies van Stichting Whiplash de Baas zal altijd zijn: “neem een ervaren Letselschadeadvocaat”.
Zaken rond whiplash zijn heel gecompliceerd en een goede belangenbehartiger is daarbij essentieel. Jaren ervaring met steeds veranderde regelgeving is daarbij belangrijk. Onkosten van een advocaat worden bij een duidelijke schuldvraag vaak betaald door de tegenpartij. In andere gevallen kunnen door een bewijs van onvermogen advocaatonkosten(inlichting bij advocaat) beperkt worden tot een eigen bijdrage. Men komt daar soms eerder voor in aanmerking dan men denkt. Letselschade, whiplash/auto-ongeval, bedrijfs-ongeval, sport-ongeval, etc. en
Buitenrechtelijke kosten.
Whiplashsymptomen na een ongeval, dus letselschade. Bij een whiplash is in negen van de tien gevallen sprake van een duidelijke schuldvraag. U wordt aangereden door een ander waarbij de schuldvraag ligt bij de veroorzaker. U komt voor onkosten te staan. Hetzelfde kan gebeuren bij een sport- of bedrijfsongeval buiten uw schuld om. U heeft een ervaren belangbehartiger nodig, want er komt veel op u af.

 

Hoe werkt dit:

Buitenrechtelijke kosten zijn de kosten die uw belangenbehartiger maakt Als u in een letselschade procedure terecht komt moet u in gesprek met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Nu zult u vrij onervaren zijn in alles wat komt kijken bij een letselschade zaak en de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij is dat niet. Zij hebben intensieve ervaring met dit soort zaken. U raadt het al, u heeft hulp nodig van iemand die uw belangen behartigt. U moet in staat zijn op gelijk niveau met deze deskundigen te kunnen praten. Dat kan alleen als u iemand die ook deskundig is op dit gebied ingeschakeld om u te helpen. Alleen… dit gaat dan natuurlijk wel een duit kosten. We weten allemaal dat de uurtarieven niet gering zijn. Het mooie is dat deze kosten, de zogenaamde buitenrechtelijke kosten, tot de schade behoort die vergoed moet worden door de tegenpartij. Dus het inhuren van deskundige hulp om een goed gesprek te kunnen voeren met de deskundigen van de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij, de buitenrechtelijke kosten, worden vergoed. Eisen aan buitenrechtelijke kosten en vergoeding U komt alleen voor vergoeding in aanmerking als de belangenbehartiger ook echt deskundig is en de buitenrechtelijke kosten niet exotisch hoog zijn in verhouding tot de schade en het schadegeval. U betaalt dan helemaal niets voor uw rechtsbijstand. Al deze kosten vallen onder de buitenrechtelijke kosten. De buitenrechtelijke kosten zijn geregeld in artikel 6.96 van het Burgerlijk Wetboek, als u het allemaal nog eens wilt nalezen. Laat uw advocaat uw buiten rechtelijk kosten claimen. Advies hierbij: “Neem een ervaren LSA advocaat".

 
Stichting Whiplash de Baas en gratis juridische helpdesk bij letselschade:
Vanaf 6 mei 2009, iedere donderdagmorgen van 10.00u. tot 12.00u.

 

Juridische helpdesk Stichting Whiplash de Baas door letselschadeteam Schenkeveldadvocaten
Via Stichting Whiplash de Baas krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen over uw letselschadetraject. Gratis en vrijblijvend. Bijvoorbeeld over aansprakelijkheid, schuldvraag, medische expertise, heb ik een advocaat nodig en hoe zit het met de kosten, waarom hoor ik lange niets van mijn belangenbehartiger, huishoudelijke hulp, etc. Vanaf 6 mei 2009 kunt u Stichting Whiplash de Baas als referentie noemen en dan uw vraag stellen aan letselschadeteam Schenkeveldadvocaten. 20 jaar ervaring. Stichting Whiplash de Baas is blij dat zij deze extra gratis service kan bieden. Vooral vanwege de complexiteit die whiplash op rechtsgebied met zich meebrengt. Vanaf 6 mei 2009 elke donderdag tussen 10.00u. en 12.00u. bellen met 0229 212815 0229 212815 en vraag naar gratis advies door letselschadeteam Schenkeveldadvocaten. U wordt dan doorverbonden met de heer Niels Muntjewerff of de heer Jacob van Rhijn of de heer Ivo Laseur en stel uw vragen.
Hieronder ziet u de heer Muntjewerff in gesprek tijdens een Whiplash de Baas bijeenkomst. Omdat men ook altijd aanwezig is bij bijeenkomsten waar behandelaars spreken is letselschadeteam Schenkeveld heel goed op de hoogte van wat er aan behandelingen zijn. Het gaat tenslotte altijd om verbetering dan wel herstel van het ontstane klachtenpatroon.

Niels Muntjwerff in gesprek tijdens bijeenkomst Whiplash de Baas

Bronnen: Stichting Whiplash de Baas en Schenkeveld Advocaten


Meld uw ongeval via 112 of bij politie en ook bij de huisarts. Duidelijkheid schuldvraag is belangrijk.
P2000 is een hulpmiddel:
Schenkeveld Advocaten is met kantoren gevestigd in Hoorn en Alkmaar:
De haven van Hoorn met de hoofdtoren
De haven van Hoorn met de hoofdtoren