Home  //  Onderwerpen Whiplash en belangrijke raakvlakken  //  Whiplashklachten en waarom u een coach nodig kan hebben

Whiplashklachten en waarom u een coach nodig kan hebben

Whiplashklachten en waarom u een
coach nodig kan hebben


Na een ongeval kunt u behoorlijk van slag zijn. Door de klachten die zich ontwikkelen, maar ook omdat je dreigt uit evenwicht te geraken. Zeker door klachten als vergeetachtigheid en concentratieverlies. Hoe organiseer je alles? Hoe coach je dan zelf om overzicht te houden? Soms lukt dat gewoon niet. Een alternatief kan dan een coach zijn. Whiplash de Baas heeft uit de praktijk een prima voorbeeld van een goede coach.

Sanneke Fennet heeft ruime ervaring in de zorg. Is o.a. initiator en organisator geweest van een Patiënten Service Bureau in een ziekenhuis. In die hoedanigheid heeft Stichting Whiplash de Baas haar leren kennen. Met zorg voor de patiënt en empathie voor de problematiek waar patiënten mee te maken krijgen.

Sanneke is nu als zelfstandige werkzaam en kan een prima coach voor u zijn om grip te houden en overzicht in uw leven terug te krijgen, indien dat door de gevolgen van een ongeval tijdelijk niet meer lukt.
http://www.ikbenjecoach.nl/waarom08.html  

Vergoeding van een coach kan door uw belangenbehartiger ook bij de tegenpartij worden geclaimd. Het is als gevolg van, dat u een beroep moet doen op een coach.