Home  //  Onderwerpen Onderzoeken  //  Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) onderzoek naar geluk en kwaliteit van leven

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) onderzoek naar geluk en kwaliteit van leven

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) onderzoek naar geluk en kwaliteit van leven


Deelnemers gezocht voor onderzoek naar geluk en kwaliteit van leven 13-09-2012

Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) zoekt patiënten met een lichamelijke of geestelijke aandoening die willen deelnemen aan een onderzoek over geluk en kwaliteit van leven. We willen onder andere graag weten hoe gelukkig je bent, hoe tevreden je bent met je leven. En in welke mate je last hebt van lichamelijke ongemakken.

Deelnemers We zijn op zoek naar patiënten van 18 jaar of ouder met een lichamelijke of geestelijke aandoening. Dit kunnen aandoeningen zijn die te genezen zijn of die van chronische aard zijn. Ook terminaal zieke patiënten en bijvoorbeeld mensen die een vruchtbaarheidsbehandeling ondergaan, kunnen deelnemen.

Invullen vragenlijst
Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 40 minuten en je kunt het vanuit huis doen. Je krijgt dan een link naar een vragenlijst op internet. We verloten onder de deelnemers tien VVV-bonnen van 20 euro. Aanmelden Wil je deelnemen of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Carla Kooy-Verhoef, telefoon 071 - 526 20 67 (maandag en dinsdag), e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Geef daarbij in je e-mail aan tot welke groep patiënten je behoort.

Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK)
http://www.nfk.nl/overdenfk/recent_nieuws/_pid/content1/_rp_content1_elementId/1_489859