Home  //  Onderwerpen Onderzoeken  //  Onderzoek: Op zoek naar mensen met depressie of gehad

Onderzoek: Op zoek naar mensen met depressie of gehad

Onderzoek: Op zoek naar mensen met depressie of hebben gehad

onderzoeksdata voorbij
De Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) en de Consumentenbond zijn op zoek naar mensen die in behandeling zijn voor depressie, of recent in behandeling zijn geweest. Als lid van het Zorgpanel ontvangt u deze mail. Bent u in behandeling (geweest) voor depressie?

 

En heeft u komende week (11 - 14 juni) tijd voor een telefonisch interview van ongeveer 20 minuten? Of bent u bereid op korte termijn een vragenlijst in te vullen? De vraag die centraal staat is: wat wil u echt weten wanneer u in behandeling gaat voor depressie en een keuze moet maken voor een zorgaanbieder? Hoe meld ik mij aan?

U kunt zich hier aanmelden.  Voor uw deelname krijgt u een cadeaubon. Wie zoeken we? Wij zoeken ongeveer 5 personen die in behandeling zijn (geweest) voor depressie en die willen meedoen aan een telefonisch interview. Daarnaast zoeken we nog 50 mensen die in behandeling zijn (geweest) voor depressie om een vragenlijst in te vullen. De informatie die in het onderzoek naar voren komt, wordt gebruikt voor keuzehulpmiddelen. Hiermee kunnen patiënten gemakkelijker een zorgaanbieder kiezen die bij hen past. We horen graag van u!

Met vriendelijke groet, Titia Lekkerkerk Projectleider NPCF