Home  //  Agenda  //  Whiplash de Baas krijgt als deelnemer aan het zorgpanel NPCF uitnodiging voor Digitale Zorg Event

Whiplash de Baas krijgt als deelnemer aan het zorgpanel NPCF uitnodiging voor Digitale Zorg Event

Whiplash de Baas krijgt als deelnemer
aan het Zorgpanel van de NPCF

een uitnodiging voor het
Digitale Zorg Event

Vrijdag 21 juni 2013 Digitale Zorg Event verbindt alles en iedereen rondom e-health. Het is een plek van ontmoeting, een kruispunt van kennis, een aanjager van visie en beleid, een totaalbeleving voor alle betrokkenen. Ervaring wordt gedeeld, kennis wordt verspreid en contacten worden gelegd. Inschrijven Digitale Zorg Event verbindt alles en iedereen rondom e-health.
Het is een plek van ontmoeting, een kruispunt van kennis, een aanjager van visie en beleid, een totaalbeleving voor alle betrokkenen. Ervaring wordt gedeeld, kennis wordt verspreid en contacten worden gelegd.

 

Elke patiënt en zorgprofessional met interesse voor e-Health voelt zich op zijn plek tijdens het Digitale Zorg Event en krijgt de gelegenheid om te beleven, ontdekken, leren, ervaren, gebruiken, nemen, delen en doen. Op deze dag stelt u zelf uw eigen programma samen!

Daarnaast is er een informatiemarkt, deze staat centraal in het programma. De thema’s van het Digitale Zorg Event zijn: patiëntenportaal, mobile health, zelfhulp / zelf doen, e-Health anno 2013, e-Health 2025. Binnenkort meer nieuws en informatie over het programma!

Datum en locatie Digitale Zorg Event vindt plaats op vrijdag 21 juni 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht.
Voorinschrijven  
U kunt zich voorinschrijven via de roze inschrijfknop. Zodra de inschrijving daadwerkelijk is geopend, ontvangt u hiervan per email bericht.
http://www.cursussenencongressen.nl/bijeenkomsten/digitale-zorg-event--zien%7Cdoen%7Cbeleven-1188.html