Home  //  Agenda  //  Whiplash: patiënt, behandelaar en onderzoeker

Whiplash: patiënt, behandelaar en onderzoeker

Whiplash: patiënt, behandelaar en onderzoeker, mooie combinatie

6 en 14 september 2012 zitten ze bij elkaar. Stichting Whiplash de Baas heeft mede als doelstelling de positie van de whiplashpatiënt te verbeteren en ook onderzoeken te stimuleren om dit te bewerkstelligen.

Interactie tussen deze partijen is heel belangrijk. 6 september zitten behandelaars binnen de praktijk van alle dag en ervaringsdeskundigheid bij elkaar. Partijen die elkaar versterken door via interactie van elkaar te leren, kennis te delen, nieuwe ontwikkelingen te bespreken, maar ook om te evalueren wat er tot nu goed gaat binnen het behandeltraject van de whiplashpatiënt. Behandeling op maat passend bij het individu.

Deelnemers zijn:

Drs. Bianca Room:
Verbonden aan: www.whiplashtraining.nl  , www.insieme.nl  , www.dbc.nl
Geregistreerd op: www.biofeedbackvereniging.nl  , www.emdrcentrum.nl

Mw. Els Booij:
Verbonden aan: www.whiplashtraining.nl  en als fysio- en haptotherapeute en werkzaam in haar eigen praktijk in Dwingeloo.

Dr. Joke Bruins: 
Verbonden aan Praktijk Neuropsychologie Bruins. Zij is klinisch neuropsycholoog, verricht letselschade expertises en behandelt verworven hersenletsel / hersenfunctiestoornissen
www.neuropsychologie-bruins.vpweb.nl

Dr. Jorn Hogeweg:
Verbonden aan: www.pels.nl

Hr. Ronald Kan:
Verbonden aan: www.heliomare.nl  als manueel fysiotherapeut

Mr. dr. Carien Karsten:
Verbonden aan: www.stroomQ.eu  en www.carienkarsten.nl  en is psycholoog/psychotherapeut/coach

Mw. Hedi de Leeuw:
Verbonden aan: www.dbc.nl als Productmanager

Ton Sijm:
Verbonden aan: www.whiplashdebaas.nl  , www.whiplashdebaashetboek.nl  en is ervaringsdeskundige

Na deze meeting zullen Dr. Jorn Hogeweg en Ton Sijm, Prof. Dr. Jo Nijs bezoeken te Brussel op 14 september http://www.chropiver.be/welkom.htm Dr. Jorn Hogeweg en Prof. Dr. Jo Nijs zijn ook betrokken bij het congres 'Brein in Beweging'. 

Het is een voorrecht om op deze site daarna bevindingen te plaatsen van deze besprekingen/ontmoetingen. Samen kennis delen en vooruitgang boeken!