Home  //  Agenda  //  Whiplash en workshop: "Omgaan met Whiplash"

Whiplash en workshop: "Omgaan met Whiplash"

Workshop:"Omgaan met whiplash" 


De workshops van 2012 op 9 en 16 oktober kenden een waarderingscijfer van 8,4 door de deelnemers.

U overkomt een whiplash. Van de één op de andere dag staat uw leven ‘op z’n kop’. Stichting Whiplash de Baas biedt u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in klachtenpatroon en hoe er mee om te gaan.


 

Workshop komt uw weg naar verbetering dan wel herstel ten goede. De workshops zullen verweven zijn met inzicht in klachtenpatroon, lotgenotencontact, hoe re-integreer ik de gevolgen van een whiplash in privé/werk/vrijwilligerswerk/vrije tijd. Verder ruimte voor adviezen, tips, gratis informatiemateriaal, tips voor goede adressen, etc. Op het einde van de workshop zal gedurende zo’n 30 minuten a 45 minuten een professional die in de praktijk van alle dag whiplashpatiënten behandelt/begeleid aanwezig zijn om mogelijkheden aan te geven over multidisciplinaire behandeling/begeleiding en om vragen te beantwoorden.

 

Tijdens deze workshops is het niet mogelijk vragen van juridische aard te stellen. Daar hebben wij onze juridische helpdesk voor. De kosten voor deze workshops zullen minimaal zijn. Door donaties is het mogelijk deze workshops aan te bieden voor slechts € 30,00

Bij de workshop is inbegrepen koffie/thee, lunch, informatiemateriaal. De dag zal geleid worden door een ervaringsdeskundige die weet wat er in ‘whiplashland te koop en te doen is’ . De dag zal starten om 09.45u met ontvangst en kennis maken.
10.00u start van programma en de dag zal om ca. 15.30u worden afgerond.

De leidraad zal zijn om inspanning-rust-ontspanning-rust te integreren in een dagelijks patroon. Om kwaliteit van de workshops te garanderen zal het maximum aantal deelnemers per workshop niet meer dan 8 zijn. 
 

Wanneer u zich als groep wilt aanmelden(minimaal 5 en maximaal 8) overleggen we data samen.
Workshops in Alkmaar kunnen plaats vinden op de volgende locatie:
Schenkeveldadvocaten, Paardenmarkt 1, 1811KH Alkmaar

 

tulpenveld